Datum objave: 05. Studeni 2014

Iz HSP -a Ante Starčević izašli svi šibenski dužnosnici i članovi, ogranak prestao djelovati

Diana Ferić
Diana Ferić

Nakon ostavke dosadašnje predsjednice HSP dr. Ante Starčević Ruže Tomašić dužnosnici i članovi te stranke na šibenskom području su iz nje pa je stranačka organizacija prestala s radom.

„Ovim činom podržavamo odluku dosadašnje predsjednice o napuštanju redova HSP dr. Ante Starčević. U politiku smo ušli, neopterećeni prošlošću i članstvima u drugim strankama. Čistog smo obraza ušli u stranku, a čistog obraza i izlazimo iz iste. Našim simpatizerima i sugrađanima jamčimo da ćemo i dalje biti politički aktivni u našim nastojanjima za zaštitom nacionalnih interesa, digniteta Domovinskog rata i hrvatskih branitelja. Naše daljnje djelovanje na području grada Šibenika biti će prvenstveno usmjereno prema mladim ljudima s kojima ćemo pokretati projekte usmjerene ka zapošljavanju, što je preduvjet ostanka mladih u našem Gradu.

U ovom trenutku, jedine preostale stranke su nam Grad Šibenik i Republika Hrvatska, pa ovim putem pozivamo sve mlade da nam se pridruže u daljnjem djelovanju“, stoji u priopćenju koje je potpisala desetorica  sada već bivših dužnosnika i članova lokalne organizacije HSP –a Ante Starčević.

 
 
 
 

 

Iz kategorije: Vijesti