Sidebar Menu

Datum objave: 24. Rujan 2014

Udruženje obrtnika Šibenik priprema dalmatinsko-slavonsku feštu za Dan grada

Nina Medić
Nina Medić

Udruženje obrtnika Šibenik  sa svojim prijateljima i kolegama,  obrtnicima iz Garešnice pridružuju se ovogodišnjoj proslavi Dana grada Šibenika feštom koju će pripremiti na staroj peškariji u Docu.

„Pozivam sve građane Šibenika, ali i goste koji se taj dan nađu u gradu da se pridruže proslavi obilježavanja tog važnog dana. Program na Peškariji počinje nakon svete mise i procesije oko 12.30 sati. Obrtnici će pripremati tradicionalne dalmatinske i slavonske delicije, svirat će se i tambura i napraviti lijepa atmosfera“, kazao je Joso Smolić, predsjednik Udruženja obrtnika Šibenik.

Svoj doprinos dat će i ribari, točnije ribar Silvio Vidović koji se obvezao sav svoj ulov tog dana donirati za feštu povodom Dana grada. Za okrepu nakon delicija zadužena je Vinarija Šibenik.

Joso Smolić iskoristio je priliku pa je na  suradnju pozvao  sve aktere u turizmu kako bi se promovirala i unaprijedila  šibenska  turistička ponuda. „Budućnost turizma je transparentnost i suradnja svih koji rade u turizmu pa bi bilo dobro  turisti koji borave u hotelima ili u marinama znaju za događanja kao što je ovo“, kazao je Smolić. 

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam