Sidebar Menu

Datum objave: 05. Rujan 2014

Međunarodni sajam pršuta otvoren u Drnišu: Glavne zvijezde Thompson i Karamarko

Nina Medić
Nina Medić

Prvi Međunarodni festival pršuta svečano je otvoren danas u Drnišu, a otvorenju festivala su, osim predstavnika Grada Drniša i Gorana Pauka, Šibensko-kninskog župana prisustvovali i Tomislav Karamarko, predsjednik HDZ-a i Marko Perković Thompson, koji su se okušali i u rezanju pršuta.

Na festivalu je svoje proizvode izložilo 30-tak proizvođača iz cijele Hrvatske i inozemstva, koje će ocjenjivati mjerodavno stručno povjerenstvo. Festival je otvoren danas u 11.30 sati a nastavlja se izložbom u Gradskom muzeju Drniš pod nazivom 'Povijest drniškog pršuta'.

Festival se odvija pod šatorom na Podvornici, gdje posjetitelje očekuje bogati cjelodnevni kulturno zabavni program uz nastupe klapa, KUD-ova, drniških tamburaša i glazbara, pučkih pjesnika i pjevača, plesača, mađioničara, učenika glazbene škole, nagrađenih natjecatelja manifestacije 'Mikrofon je vaš' do koncerta Dražena Zečića kojim će se drniški Festival pršuta zatvoriti kasno u noć u subotu 06. rujna.

FOTO: radio drniš/facebook

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam