Datum objave: 12. Kolovoz 2014

Dvije prometne nesreće s teško ozlijeđenim vozačima jučer na šibenskom području

Nina Medić
Nina Medić

67-godišnji vozač mopeda iz Šibenika teže ozlijeđen u prometnoj nesreći koja se dogodila sinoć oko 21 sat u Šibeniku u Ulici Stjepana Radića.

Kako javlja policija, do prometne nesreće je došlo kada je 42-godišnjak iz Šibenika neoprezno otvorio vrata svog nepropisno parkiranog automobila BMW, šibenskih registracija, na koja je naletio 67-godišnjak s mopedom Pegueot, šibenskih registracijskih oznaka. Od udara u vrata osobnog automobila moped se odbio i udario u zaustavljeni osobni automobil.

Protiv 42-godišnjeg vozača će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

 

Još jedna prometna nesreća u kojoj je teško ozlijeđen 19-godišnji vozač iz Planjana Donjih dogodila se jučer na šibenskom području nesreći oko 14.30 sati u mjestu Ostrogašica kod Unešića. Mladić je prevezen na daljnje liječenje u Klinički bolnički centar Split.

Do prometne nesreće je došlo kada je 19-godišnjak vozeći automobil Ford Mondeo, šibenskih registracija, zbog neprilagođene brzine kretanja izgubio kontrolu nad upravljačem i preko pune uzdužne linije prešao na suprotni kolnički trak a potom je izletio izvan kolnika.

O prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Kninu, a vozaču će biti uručen Obvezni prekršajni nalog. 

Iz kategorije: Vijesti