Datum objave: 11. Kolovoz 2014

Nagradna igra: Vodimo vas na koncert Nouvelle Vogue na tvrđavi sv. Mihovila

Nina Medić
Nina Medić

Portal ŠibenikNews nagrađuje vas svakog dana sa po dvije ulaznice za koncert Nouvelle Vogue koji će se održati u petak 15. kolovoza na tvrđavi sv. Mihovila u sklopu Terraneo Summer Break-a!

Pravila nagradne igre su jednostavna: svakog dana, od danas do četvrtka, na našoj facebook stranici postaviti ćemo po jedno nagradno pitanje, a tko prvi na njega odgovori dobiva dvije ulaznice za koncert Novelle Vogue u petak na tvrđavi. Dakle, svakodnevno pratite našu facebook stranicu i čekajte nagradno pitanje!

Podsjetimo, koncertom Nouvelle Vogue na tvrđavi sv. Mihovila završava Terraneo summer break 2014. Svi oni koji nisu imali priliku poslušati francusku glazbenu atrakciju u Šibeniku na Terraneu 2011. godine, imat će priliku vidjeti ih uživo u petak, 15. kolovoza 2014. Inače, Nouvelle Vague predvođen je dvojicom producenata, Marcom Collinom i Olivierom Libauxom, a proslavio se obradama hitova novog vala te punk i rock klasika. Bend će u petak u Šibeniku nastupiti u sastavu Marc Colin, Olivier Libaux, Julien Boye i Antoine Reninger sa Elodie Frege te Listete Gonzalez Aleom kao vokalisticama.

Zaštitni znak benda su i energični live nastupi koje uvijek predvode dvije različite, ali uvijek karizmatične i vrhunske, ženske pjevačice. Stoga na ovom koncertu, pod vedrim šibenskim nebom, slobodno očekujte vruću atmosferu i neke od senzacionalnih interpretacija pjesama kao što su: «Love Will Tear Us Apart» Joya Division-a, «Master And Servant» Depeche Mode-a, «God Save The Queen», «Ever Fallen in Love», «Dancing With Myself», «This Is Not a Love Song» itd.

 

Iz kategorije: Vijesti