Datum objave: 09. Kolovoz 2014

Teško stradali motorist prebačen u KBC Split

Nina Medić
Nina Medić

Teške ozlijede opasne po život zadobio je osamnaestogodišnji vozač skutera u prometnoj nesreći koja se dogodila  jučer u 13.30 sati u Njivicama. Do nesreće je došlo kada je 18-godišnjak, upravljajući mopedom marke Peugeot šibenskih registracijskih oznaka, krećući se iz pravca Vodica prema Šibeniku,zbog neprilagođene brzine s mopedom pao na kolnik i prešao na suprotni prometni trak udarajući tijelom u prednji dio osobnog vozila marke Škoda šibenskih registracijskih oznaka kojim je upravljala 64-godišnjakinja iz Šibenika. Pokušavajući izbjeći sudar vozačica je  svojim vozilom izletjela izvan  kolnika Osamnaestogodišnjak je, nakon pružene liječničke pomoći u Općoj bolnici Šibenik prevezen na daljnje liječenje u KBC Split.

  

 

 

 

Objavljeno ranije:Vozač skutera ozlijeđen je u sudaru osobnog automobila i skutera koji se dogodio oko 13.30 sati u Šibeniku od pumpe u Njivicama prema Šibenskom mostu.

Kako javlja policija, vozač skutera nepomićno leži na cesti, ali se još ne zna koliko teške ozlijede je zadobio. Na teren je odmah izašla Hitna služba.

Iz kategorije: Vijesti