Datum objave: 05. Kolovoz 2014

Policija šuti, ali se zna da se Vodicama bombom raznio 49 - godišnji branitelj

Diana Ferić
Diana Ferić

Policijska uprava šibensko - kninska još nije priopćila  tko je muškarca koji se, obučen u gardijsku odoru, raznio ručnom bombom jutros na kružnom toku u Vodicama. U njihovom priopćenju stoji samo da je nepoznati muškarac nađen je jutros mrtav pored kružnog toka na ulazu u Vodice. Neslužbeno se doznaje kako je riječ o bivšem hrvatskom branitelju, a način na koji je sebi  okončao život dovodi se u vezu s današnjom proslavom Vojno redarstvene akcije Oluja.

Šibenski portal javlja kako se radio o Željku Kneževiću, rođenom 1965. godine , ocu dvoje djece. Knežević je do prije godinu dana radio na benzinskoj pumpi u ACI marini u Vodicama kada se teško razbolio i otišao u invalidsku mirovinu. 

"Svi ga znamo kao mirnog, samozatajnog obiteljskog čovjeka…Pretpostavljamo kako ga je bolest natjerala na ovaj čin, a ogorčenost da odabere baš današnji dan", kažu za Šibenski portal Vodičani koji su dobro poznavali preminuloga.

Bode u oči to što nije dobio braniteljsku mirovinu iako je tijekom ratnog puta bio ranjen na Velikoj Glavi, najtežem položaju u skradinskom zaleđu, piše index.hr.

FOTO: Šibenski portal

 

Iz kategorije: Vijesti