Datum objave: 28. Srpanj 2014

PROMET:Teško stradali biciklist u Primoštenu i vozač mopeda u Mirlović Zagori

Diana Ferić
Diana Ferić

Vozač motocikla, star 56 zadobio je teške i po život opasne ozlijede u prometnoj nesreći koja se dogodila jučer, 27. srpnja oko 20.35 sati na županijskoj cesti u Mirlović Zagori i prevezan je na daljnje liječenje u Klinički bolnički centar Split.

Očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada je 56-godišnjak, pod utjecajem alkohola upravljajući neregistriranim motociklom Tomos APN 6, iz smjera Unešića, dolaskom u mjesto Mirlović Zagora, pri skretanju za mjesto Maleši izgubio nadzor nad upravljačem motocikla i udario u betonski rub prometnog otoka i pao na  kolnik.

 

 U Primoštenu jučer oko 20.30 sati u Ulici bana Josipa Jelačića u prometnoj nesreći teže  ozlijeđen 40-godišnji biciklista iz Šibenika, koji je zbog zadobivenih ozljeda zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik. 

 

Utvrđeno je da je do prometne nesreće došlo kada je 40-godišnjak upravljajući biciklom, zbog neprilagođene brzine vozila gustoći prometa i stanju kolnika, izgubio nadzor nad biciklom i pao na kolnik.

Iz kategorije: Vijesti