Datum objave: 19. Srpanj 2014

Sedam krađa jučer na šibenskom području: Krade se iz ureda, brodova, kamp prikolica...

Nina Medić
Nina Medić

Na šibenskom području proteklog dana policija je zabilježila čak sedam krađa. Lopovi ne prežu ni pred čim pa su zabilježene dvije krađe novčanika iz ureda, krađa ribarskih mreža, gumenog čamca itd.

Nepoznati počinitelj provalio je u kamp prikolicu u Betini, predio Plase je i na štetu 54-godišnjaka iz Slatine ukrao predmete u vrijednosti od par tisuća kuna.

Ribarske mreže u vlasništvu 59-godišnjaka iz Jezera ukradene su kod otoka Sedlo. Nepoznati počinitelj ukrao ih je iz mora, a nastala šteta je par tisuća kuna.

U Primoštenu je nepoznati počinitelj ukrao gumeni čamac s izvan brodskim motorom na štetu tamošnjeg jedriličarskog kluba, a nastala šteta je nekoliko tisuća kuna.

U Tisnom je nepoznati počinitelj s usidrenog broda ukrao novčanik s novcem i dokumentima na štetu 48-godišnje britanske državljanke.

54-godišnjem švicarski državljaninu pokraden je na plaži u Vodicama. Ukradeni su mu osobni predmeti u vrijednosti od par tisuća kuna.

Dvije krađe u uredima dogodile su se jučer u Šibeniku.  Nepoznati počinitelj 55-godišnjakinji iz Šibenika iz ureda je ukrao novčanik s novcem i osobnim dokumentima, a drugi, također nepoznati počinitelj 38-godišnjakinji iz Šibenika također je ukrao novčanik s novcem i dokumentima.

 

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija provodi izvide s ciljem otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta. 

Iz kategorije: Vijesti