Datum objave: 15. Srpanj 2014

Tri osobe teško ozlijeđene u dvjema prometnim nesrećama jučer na šibenskom području

Nina Medić
Nina Medić

Dvije osobe,  44-godišnji vozač iz Razvođa i 62-godišnja putnica iz tog vozila teže su ozlijeđeni u jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko 9 sati u mjestu Ružić, na raskrižju državne ceste D-56 s županijskom cestom 6096.

Kako javlja policija, očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada je 63-godišnja vozačica iz Ružića upravljajući osobni automobilom Opel Corsa, šibenskih registracija, dolaskom do raskrižja oduzela prednost prolaska osobnom automobilu Golf, šibenskih registracija, kojim je upravljao 44-godišnji vozač.

Putnica u Opel Corsi i  63-godišnja vozačica iz Ružića lakše su ozlijeđene, dok je vozač Golfa zadržan na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

Protiv 63-godišnje vozačice će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Kninu.  

 

58-godišnja vozačica iz Šibenika ozlijeđena je u drugoj prometnoj nesreći koje se dogodila oko 21.15 sati u Šibeniku u Ulici Narodnog preporoda. Vozačica je zadržana na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

Policija je utvrdila da je do prometne nesreće došlo kada se 58-godišnja vozačica upravljajući osobnim automobilom Zastava 750, kojemu je istekla prometna dozvola, dolaskom do raskrižja, nije zaustavila na znak crvenog svjetla na semaforu, uslijed čega je došlo do sudara s osobnim automobilom BMW, šibenskih registracija kojim je državnom cestom D-58 upravljao 28-godišnji vozač iz Vrpolja.

 O ovoj prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv 58-godišnje vozačice slijedi Prekršajni nalog, zbog prekršaja iz zakona o sigurnosti prometa na cestama. 

Iz kategorije: Vijesti