Datum objave: 11. Srpanj 2014

Turisti pokradeni u trgovini u Šibeniku i na primoštenskoj plaži

Nina Medić
Nina Medić

Turisti iz Ukrajine i Poljske pokradeni su jučer na šibenskom području, a policija je zabilježila i provalu u trgovinu u Grebaštici, te pokušaj provale u kiosk u Brodarici..

73-godišnjoj ukrajinska državljanka pokradena je u trgovini u sklopu robne kuće. Nepoznati počinitelj iz torbice joj je ukrao dokumente i novac.

Poljska obitelj pokradena je u Primoštenu na tamošnjoj plaži. Nepoznati počinitelj ukrao je torbu s dokumentima, bankovnim karticama i tehničkim predmetima, a nastala šteta je par tisuća kuna.

Iz trgovine u Grebaštici nepoznati počinitelj je ukrao mali novčani iznos, te je nastala manja materijalna šteta. Tijekom provale u kiosk u Brodarici ništa nije ukradeno već je samo nastala manja materijalna šteta.

U Šibeniku je jučer nepoznati počinitelj oštetio osobno vozilo 44-godišnjaka iz Garešnice, a nastala šteta je par tisuća kuna.

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija postupa u cilju otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta.

Iz kategorije: Vijesti