Datum objave: 10. Srpanj 2014

Sve više krađa na šibenskom području: novčanici, mobiteli, bicikli na meti kradljivaca

Nina Medić
Nina Medić

Krađe na plaži, u trgovačkim centrima, u obiteljskim kućama, pa čak i automobilima zabilježene su na području Šibensko-kninske županije.

53-godišnjak iz Vodica osumnjičen za krađu na štetu 62-godišnjaka iz Radonića jer je u razdoblju od prosinca prošle godine do  polovice ožujka ove godine u više navrata iskoristivši odsutnost oštećenog ulazio u njegovu kuću iz koje mu je ukrao više tisuća kuna.

Protiv osumnjičenog će biti podnijeta kaznena prijava Općinskom državnom odvjetništvu u Kninu.     

29-godišnjaka iz Zagreba i 20-godišnjaka iz Šibenika policija sumnjiči za pokušaj teške krađe. Dvojica mladića su noću 9.srpnja u Grebaštici pokušali provaliti u tamošnju trgovinu u čemu nisu uspjeli.

Osumnjičeni će tijekom jutra uz kaznenu prijavu Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku biti predani u Pritvorsku policijsku jedinicu.

Nepoznati počinitelj u Grebaštici je provalio u uz cestu parkirano osobno vozilo iz kojeg je na štetu 25-godišnjaka iz Šibenika ukrao torbicu s osobnim ispravama i novcem,

U Šibeniku u trgovini u sklopu trgovačkog centra nepoznati počinitelj je iskoristivši nepažnju 64-godišnjakinje iz Kutine istoj također ukrao novčanik s novcem i osobnim ispravama,

Bicikl u vrijednosti nekoliko tisuća kuna ukraden je iz dvorišta 41-godišnjeg mještanina u Vodicama, a počinitelj je nepoznat.

Na plaži  Hotelsko-turističkog naselja Solaris je nepoznati počinitelj na štetu 52-godišnjeg danskog državljanina ukrao mobitel u vrijednosti od par tisuća kuna. 

Protiv nepoznatih počinitelja će biti podnijete kaznene prijave Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku, a policija postupa u cilju otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta. 

Iz kategorije: Vijesti