Datum objave: 08. Srpanj 2014

U sudaru šlepera i kombija u Kninu smrtno stradao 46-godišnji vozač

Nina Medić
Nina Medić

 46-godišnji vozač iz Zagreba smrtno je stradao na mjestu događaja u današnjoj prometnoj nesreći koja se dogodila oko 10.30 sati u Kninu u Sinjskoj ulici.

Kako javlja policija, očevidom je utvrđeno da je do prometne nesreće došlo kada se 36-godišnji vozač iz Zagreba upravljajući šleperom MAN s priključnim vozilom, zagrebačkih registracija, nije kretao uz desni rub kolnika, uslijed čega je prešao na suprotnu prometnu traku, gdje je udario kombi Fiat Ducato, krapinskih registracijskih oznaka kojim je iz suprotnog smjera upravljao 46-godišnjak iz Zagreba.

U prometnoj nesreći 36-godišnji vozač je lakše ozlijeđen i zadržan je na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Knin, a protiv njega će biti podnijeta kaznena prijava, zbog izazivanja prometne nesreće u cestovnom prometu. 

 

RANIJE OBJAVLJENO: Jedna osoba smrtno je stradala u teškoj prometnoj nesreći na cesti od Knina prema Sinju, u kojoj je došlo do sudara šlepera i kombija. Kako javlja policija, nesreća se dogodila jutros oko 10.30 sati, a okolnosti nesreće još nisu poznate.

Policijski očevid upravo je u tijeku te će se više informacija znati nakon što bude obavljen.

Iz kategorije: Vijesti