Datum objave: 07. Srpanj 2014

Kradljivci provaljuju u stanove i kuće, a ne libe se krasti i na plažama

Diana Ferić
Diana Ferić

Povećanjem broja turista i pojavom gužve povećava se i broj krađa na šibenskom području. Proteklog dana na našem području je  prijavljeno šest teških krađa i tri krađe, priopćila je policija.

 

U Betini je nepoznati počinitelj provalio u vikendicu 27-godišnjaka iz Kutine i ukrao bicikl vrijedan nekoliko tisuća kuna.

U Šibeniku je nepoznati počinitelj provalio u stan 70-godišnjakinje odakle je ukrao nakit, a potom i u stan 37-godišnjaka odakle  nije ništa ukradeno. Prijavljen je i  pokušaj provale u stan 70 - godišnje Šibenčanke.

U Vodicama je nepoznati počinitelj provalio u trgovinu tvrtke iz Unešića u kojoj će tijekom jutra biti obavljen očevid.

U Varivodama je nepoznati počinitelj provalio u prostorije tvrtke iz Skradina iz kojih ništa nije ukradeno.

U Vodicama, na plaži jednog  hotela,  nepoznati počinitelj je, 50-godišnjoj  češkoj državljanki, ukrao torbu s novcem i osobnim stvarima, a ukupna šteta je nekoliko tisuća kuna,

U Tisnom, ispred tamošnjeg odmarališta, nepoznati počiniteljje 33-godišnjem britanskoj državljanki i 29-godišnjem američkom državljaninu ukrao mobitele vrijedne  nekoliko tisuća kuna,

U  Šibeniku je nepoznati počinitelj 77-godišnjoj njemačkoj državljank, iz vozila ukrao nakit vrijedan nekoliko tisuća kuna.  

 

Iz kategorije: Vijesti