Datum objave: 04. Srpanj 2014

Izdana uporabna dozvola za Banj, Dobra: „U četvrtak otvaram najljepši klub na Jadranu!“

Nina Medić
Nina Medić

Športsko rekreacijski centar na gradskoj plaži Banj danas je dobio uporabnu dozvolu koja je izdana nakon što je jutros izvršen pregled lokacije. Podsjetimo, koncesiju za upravljanje poslovnim prostorom na plaži Banj dobio je Anton Dobra koji u četvrtak otvara vrata noćnog kluba Makari i lounge bara. „Biti će to najljepši klub na Jadranu, a događanja će biti organizirana tijekom cijelog dana“, kazao nam je Dobra.

„Noćni klub uređen je u fansi stilu i svima koji dođu garantiram dobru zabavu. Osim partyja u noćnom klubu, na plaži će se odvijati i beach party-ji, biti će organiziran i fitenss na plaži i još puno zanimljivih sadržaja. Uglavnom tijekom cijelog dana će se nešto događati“, najavio je Anton Dobra.

Pregled tehničke dokumentacije i objekta izvršen je u srijedu 2. srpnja, te je zaključeno kako su ispunjene pretpostavke za ishodovanje uporabne dozvole, uz uvjet da se na pristupnoj stazi završi ograda za koju je podizvođač dao garanciju da će biti postavljena do petka, odnosno danas. Tako je danas ponovljen pregled lokacije radi  dovršetka ograde na pristupnoj stazi,  te je utvrđeno kako su otklonjene sve zapreke za izdavanje uporabne dozvole, priopćili su iz Ureda gradonačelnika Grada Šibenika.

Uporabnu dozvolu, izdala je Ljiljana Giljanović , pročelnica za provedbu dokumenata prostornog uređenja i gradnju Grada Šibenika.

Tako bi plaža Banj uskoro trebala postani novo hit odredište za sve željne dobre zabave.

Iz kategorije: Vijesti