Datum objave: 03. Srpanj 2014

U jučerašnjim prometnim nesrećama teže ozlijeđeno dijete i 31-godišnji vozač

Nina Medić
Nina Medić

Teške ozlijede zadobilo je dijete s područja Vrpolja u jučerašnjoj prometnoj nesreći koja se oko 17.15 sati dogodila na cesti u Vrpolju. Dijete je, kako javlja policije, radi ozbiljnosti ozljeda zadržano na daljnjem liječenju u Općoj bolnici Šibenik.

Do prometne nesreće je došlo kada je 40-godišnji vozač iz Slita upravljajući osobnim automobilom Polo, splitskih registracija, zbog neprilagođene brzine kretanja vozila i stanju ceste, udario u stražnji kotač bicikla, kojim je u istom smjeru upravljalo dijete, a koje se u trenutku udara nije kretalo dovoljno blizu desnom rubu kolnika.

Vozač osobnog automobila će biti kazneno prijavljen Općinskom državnom odvjetništvu u Šibeniku.

U prometnoj nesreći kod Murtera, o kojoj smo izvijestili jučer, teže je ozlijeđen 31-godišnji vozač iz Tinja. Nesreća se dogodila jučer oko 17.50 sati kada je 31-godišnji vozač automobila Daewoo Lanos, splitskih registracija, kojemu je istekla važeća prometna dozvola i polica osiguranja, pri izlazu iz Murtera na državnoj cesti D-121, zbog neprilagođene brzine kretanja i uslijed kočenja vozilom prešao na suprotnu kolničku traku, gdje je udario u osobni automobil BMW, zagrebačkih registracijskih oznaka, kojim je upravljala 49-godišnjakinja iz Zagreba.

O prometnoj nesreći će biti izviješteno Općinsko državno odvjetništvo u Šibeniku, a protiv 31-godišnjeg vozača će biti podnijet Optužni prijedlog zbog prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama. 

 

Ranije objavljeno: Prometna nesreća u kojoj je stradao biciklist, dogodila se danas popodne oko 17.30 sati u Vrpolju kod restorana Torcida. Kako javlja policija, biciklist je prevezen u Opću bolnicu Šibenik, a promet na tom dijelu ceste odvija uz regulaciju, jednim trakom.

Druga prometna nesreća na šibenskom području dogodila se pola sata kasnije, nešto prije 18 sati na ulazu u Murter gdje su se sudarila dva osobna automobila, a jedna osoba je prevezena u Opću bolnicu Šibenik

O uzrocima nesreća znati će se više nakon obavljenih očevida koji su upravo u tijeku.

FOTO: ilustracija

Iz kategorije: Vijesti