Datum objave: 02. Srpanj 2014

Besplatna radionica o e-poslovanju za poduzetnike Šibensko-kninske županije

Nina Medić
Nina Medić

Razvojna agencija Šibensko-kninske županije organizira besplatnu trodnevnu radionicu o e-poslovanju namijenjenu poduzetnicima; poduzećima, obrtima i OPG-ima na području Šibensko-kninske županije.

Glavni cilj projekta je poboljšati konkurentnost hrvatskih subjekata malog gospodarstva putem povećanja razine svijesti i upotrebe elektroničkog poslovanja (e-business) i elektroničkog  trgovanja (e-commerce).

Radionica će kroz rad na računalu polaznicima pružiti praktično znanje o najvažnijim alatima e-poslovanja – polaznici će izraditi vlastitu Google Adwords i Facebook kampanju, kreirat web stranicu u Word pressu, naučiti kako napraviti SEO optimizaciju…

Sve je dio projekta e-Poslovanje: Poboljšanje poslovne konkurentnosti putem elektroničkog poslovanja koji je financiran sredstvima Europske unije u sklopu Operativnog programa Regionalna konkurentnost i Vlade RH i traje 22 mjeseca, od siječnja 2013. do studenog 2014. godine.Glavni partner projekta je Ministarstvo poduzetništva i obrta Republike Hrvatske. Projekt.

Razvojna agencija Šibensko-kninske županije je odabrana kao jedan od 10 centara za poslovnu podršku smještenih u cijeloj Hrvatskoj.

Radionica će se održavati od 07.-09.07.2014. s početkom u 12 sati u Srednjoj strukovnoj školi u Šibeniku, Ante Šupuka 31 (3.kat, učionica br. 30).

Prijave na e-mail Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. do četvrtka, 03.07.2014. do 12 sati.

Iz kategorije: Vijesti