Datum objave: 30. Lipanj 2014

Hoće li igralište za pse u Rokićima napokon biti stavljeno u funkciju?

Nina Medić
Nina Medić

Šibenska Gradska vlast ostaje pri tome da se igralište za pse u Rokićima stavi u funkciju te će do kraja ovog tjedna biti isporučena i postavljena oprema, koš za smeće i klupa.

Nakon njihova postavljanja Grad Šibenik će, kako doznajemo u Uredu gradonačelnika, pozvati lokalne udruge za zaštitu životinja da se uključe u projekt na način da upravljaju prostorom.

Podsjetimo, otvaranje igrališta za pse u Rokićima izazvalo je negodovanje stanara tog kvarta kao i ostalih građana Šibenika koji smatraju da takvo igralište nije primjereno. Željko Burić,  gradonačelnik Šibenika  više puta je najavljivao kako će se s projektom ići do kraja te kako će onima koji mu se protive, pokazati da nisu u pravu. Međutim, kako ističu iz Ureda gradonačelnika, on je u nekoliko navrata ponavljao kako je riječ o pilot projektu te da, ukoliko se ne uspostavi red na lokaciji, postoji i mogućnost njegove prenamjene. „Naravno da ćemo sve učiniti kako bi prostor bio u funkciji za koju se uređuje“, poručuju iz Gradske uprave.

Iz kategorije: Vijesti