Datum objave: 27. Lipanj 2014

Ibrica Jusić na Roškom slapu sutra otvara 'Večeri uz Krku 2014.'

Nina Medić
Nina Medić

Koncertom Ibrice Jusića na Roškom slapu sutra, 28. lipnja u20 satiu Nacionalnom parku Krka započinju 'Večeri uz Krku '.

Ibrica Jusić tako će proslaviti 50 godina glazbene karijere u prekrasnom ambijentu Roškog slapa. Hrvatski kantautor šansona i zabavne glazbe odlikuje se prepoznatljivim i veoma autentičnim autorskim izrazom. Ibrica Jusić gostovao je i otvorio 'Večeri uz Krku 2013'. gdje je u intimi Roškog slapa stvorio izuzetnu glazbenu atmosferu kojom je oduševio brojno lokalno stanovništvo i posjetitelje Parka.

Tijekom ljeta 2014. Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ organizira niz glazbenih i scenskih događanja koja se već tradicionalno održavaju od 2011.

Zorica Kondža i Joško Banov,održat će koncert 11.srpnja na Roškom slapu,                   

24.srpnja na programu su Operne arije na Roškom slapu ili Stinicana. Matej Meštrović i Sudar percussion, nastupaju 04.kolovoza na Roškom slapu. Potom 06. Kolovoza na Trgu Ivana Pavla II. U Šibeniku gostuje Zijah Sokolović.

21.kolovoza slijedi koncert 'Frajli'na Roškom slapu. Artist on globe održat će niz nastupa na Skradinskom buku od 17.-20. kolovoza.

'Večeri uz Krku' zatvara klapa Adriaticum koncertom na Roškom slapu 05.rujna.

Ulaz je slobodan za sve posjetitelje, a organiziran je i besplatan prijevoz iz Šibenika (19 h Poljana, Šibenik – Ispostava JU „NP Krka“ u Drnišu – Roški slap).

Posjetitelji koncerta moći će po promotivnoj cijeni od 40,00 kn kupiti ulaznice za Nacionalni park „Krka“ koje se mogu jednokratno iskoristiti na svim lokalitetima Parka do kraja 2014.Stanovnici Šibensko-kninske županije moći će istom prigodom kupiti godišnju ulaznicu po cijeni od 99,00 kn za odrasle i 40,00 kn za djecu od 7-18 godina koja im omogućuje neograničen broj posjeta svim lokalitetima u NP „Krka“ do kraja godine.

Iz kategorije: Vijesti