Datum objave: 18. Lipanj 2014

Glazbenim radionicama sutra u Šibeniku započinje ovogodišnji "Đir Po Gradu"

Nina Medić
Nina Medić

Bubnjarskom radionicom sutra u 10 sati u parku Roberta Visianija sutra počinje manifestacija 'Đir po gradu' u sklopu koje će svi koji to žele imati priliku naučiti svirati bubnjeve i gitaru ili jednostavno uživati u slušanju ritmovima ta dva instrumenta.

U susret Svjetskom danu glazbe koji se obilježava  21. lipnja, organizacijski tim "Đira po gradu"; Hrvatska glazbena unija,  Grad Šibenik, Turistička zajednica grada Šibenika i tvrtka Partitura,priprema dvije glazbene radionice.

Sutrašnja radionice starta u 10 sati ujutro uz interaktivno predavanje i  jam session o ritmu i osnovama bubnjanja. Radionicu vodi Boris Prljević a bubnjevi su osigurani.

U petak 19. lipnja na istom mjestu u isto vrijeme radionicu gitare vodi Marko Baljkas Jimmy. „Ponesite svoje gitare i naučite osnove sviranja na tom najpopularnijem instrumentu“, poručuju organizatori.

Manifestacija 'Đir po gradu' održava se u Šibeniku petu godinu za redom. Cilj manifestacija je promocija i afirmacija mladih šibenskih glazbenika i oživljavanje ulica Šibenika.

Iz kategorije: Vijesti