Datum objave: 04. Lipanj 2014

Plaža Banj spremna za sezonu kupanja, penali za izvođače koji na vrijeme ne završe radove

Nina Medić
Nina Medić

Izvođači radova koji na plaži Banj do 1.lipnja nisu završili posao Grad Šibenik će obračunavati penale, objavio je to Željko Burić, gradonačelnik Šibenika na jutrošnjem sastanku s koncesionarom i svim relevantnim gradskim službama i projektantskim nadzorom.

“S obzirom da građevinski radovi na zgradi s ugostiteljskim sadržajima na gradskoj plaži Banj niti tri dana nakon roka nisu završeni, Grad Šibenik koncesionaru Antonu Dobri mora izdati dozvolu za postavljanje privremenog šanka van objekta na plaži. Izvođačima radova koji nisu na vrijeme završili posao, Grad će od 1.6. obračunavati penale.”,

Kako je i najavljeno, danas je stigao oblutak kojim će plaža biti posuta, a uskoro stižu i kabine za presvlačenje te tuševi. Grad će na Banj poslati i djelatnike Zelenila i Gradske čistoće te osigurati postavljanje kemijskih WC kabina. Neovisno o radovima na zgradi, u kojoj se nalaze ugostiteljski sadržaji i sanitarni čvor, gradska plaža Banj ovih će dana biti spremna za prve kupače,a građanima će biti omogućeno da hrvatsku reprezentaciju na otvaranja Svjetskog nogometnog prvenstva bodre s Banja.

Iz kategorije: Vijesti