Datum objave: 03. Lipanj 2014

Osam krađa u zadnja 24 sata na šibenskom području: Krade se iz kuća, ureda, škola...

Nina Medić
Nina Medić

Pet teških krađa i tri krađe dogodile su se u Šibensko-kninskoj županiji u posljednja 24 sata, javlja Policijska uprava Šibensko-kninska. Počinitelji su svi redom nepoznati policiji, a ne prežu od provala u obiteljske kuće, apartmane, ugostiteljske objekte pa ni škole.

Provala u vikendicu 71-godišnjeg Danca zabilježena je u Pirovcu. Nepoznati počinitelj od tamo je ukrao tehničku robu vrijednu nekoliko tisuća kuna.

U Golubiću kod Knina provaljeno je u tamošnju školu iz koje je ukradena tehnička roba, a nastala je šteta procijenjena  na nekoliko tisuća kuna. Počinitelj je policiji nepoznat.

Provala u ugostiteljski objekt iz kojeg je također ukradena tehnička roba vrijedna nekoliko tisuća kuna  dogodila se jučer u Drnišu.

Novac i osobne isprave ukradene su 79-godišnjem Šibenčaninu iz njegove kuće u Vrpolju, dok je u Brodarici 81-godišnjem mještaninu iz kuće ukraden novac.

Nepoznati počinitelj provalio je u stan 67-godišnjaka u Šibeniku iz kojeg ništa nije ukrao, ali nastala šteta je nekoliko stotina kuna.

U Šibeniku je provaljeno i u ured 52-godišnjega iz kojeg je ukraden novac. Policija ne otkriva o kolikom iznosu se radi, a počinitelje je zasad nepoznat.

Još jedna krađa dogodila su jučer u Šibeniku kada je ženska osoba, čiji identitet policiji nije poznat ukrala novac iz kuće 86-godišnjaka lažno se predstavljajući.

Protiv nepoznatih počinitelja će nadležnom Općinskom državnom odvjetništvu, biti podnijete kaznene prijave, a policija postupa s ciljem otkrivanja počinitelja i pronalaska otuđenih predmeta. 

Iz kategorije: Vijesti