Datum objave: 29. Svibanj 2014

Skradinska torta s murvama Mirande Paić najbolji desert u emisiji "Seoska gozba"

Diana Ferić
Diana Ferić

Skradinska torta s murva, inovacija Mirande Paić, vlasnice poznatih „Skradinskih delicija“ proglašena je najboljim desertom u HTV emisiji „Seoska gozba“.
Miranda Paić odavno je već brendirala poznatu skradinsku tortu, a ove godine je na tržište „izbacila“ i skradinsku tortu s murvama u sklopu projekta brendiranja skradinske murve.

Tu je tortu sudionicama tog serijala Miranda Paić poslužila kao domaćica na svog gospodarstvu u prvom emisiji. „Miranda Paić radi skradinsku tortu kao autohtonu deliciju. Bila je sjajna domaćica i sve žene koje je ugostila „"kliknule" su na prvu“, kazao je Nebojša Taraba iz produkcijske kuće Drugi plan, koja emisiju snima po licenciji rađenoj za švicarski javni servis.

Emitirano je sedam epizoda u kojima ekipa posjećuje obiteljska poljoprivredna gospodarstva sedam hrvatskih regija. U svakoj emisiji šest žena s OPG-ova dolazi u posjet sedmoj i tamo im se pokaže što se proizvodi, kako se živi na gospodarstvu, a gledatelji upoznaju i tradiciju i povijest kraja. Vrhunac događaja bio je da domaćica emisije za šest gošći priprema večeru od svojih proizvoda.

Iz kategorije: Vijesti