Datum objave: 27. Svibanj 2014

Uključite se u akciju MDF i Grada Šibenika i ugostite djecu iz Gunje

Diana Ferić
Diana Ferić

Međunarodni dječji festival i Grad Šibenik pokrenuli su veliku akciju pod nazivom "Zdravo maleni"  u kojoj, između ostalog, pozivaju svu djecu i roditelje koji mogu da pomognu u smještaju djece iz OŠ Antuna i Stjepana Radića iz Gunje. Djeca bi bila gosti 54. MDF koji počinje 21. Lipnja i to šest dana u središnjem terminu, od 26. Lipnja  do 01. srpnja 2014. Godine. Za djecu iz Slavonije  Festival će otvoriti vrata radionica, predstava te još puno popratnih programa kako bi im boravak u našem gradu protekao u što ljepšem ozračju.

Zbog moguće velikog broja djece MDF upućuje ovaj poziv za smještaj u šibenskim obiteljima kako bi, uz one koji su već ponudili svoju pomoć i suradnju ovoj akciji, i šibenska djeca sa svojim obiteljima sudjelovala u pomoći oko dolaska osnovnoškolaca iz Gunje.

Broj telefona za prijave primatelja djece jest: 022/ 431-040 (  od 9- do14sati)

Mail adresa na koju možete poslati prijavu jest: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite.

 Potrebno je navesti : ime prezime, kontakt, adresu, kvart, imate li djece/ koliko i koji su razred/ te koliko bi djece primili na pet noćenja.

Iz kategorije: Vijesti