Datum objave: 29. Travanj 2014

Više od 120 izlagača na 6. Sajamu agroturizma u Skradinu koji počinje sutra

Diana Ferić
Diana Ferić

Više od 120 izlagača iz cijele Hrvatske i Hercegbosanske županije okupit će 6. Sajam agroturizma koji će se održati sutra, 30. travnja i u četvrtak, 1. svibnja u Skradinu ,u organizaciji Šibensko – kninske županije i potporu  Hrvatske gospodarske komore. Bit će to festival  jela i pića te različitih suvenira kako autohtonih, dalmatinskih, tako i onih iz kontinentalnog djela Hrvatske te iz Istre jer je Istarska županija ove godine županija partner.

„Očekujem da će i ovaj sajam pokazati da smo dosigli visoke europske standardeproizvodnje na našim soeskim domaćinstvima i da smo na pravom putu da agroturizam postane značajni čimbenik ruralnog razvoja,“, ističe šibensko – kninski župan  Goran Pauk.
 

Sajam će biti otvoren sutra, u srijedu u 10.30 sati prigodnim riječima domaćina, gradonačelnika Grada Skradina te župana Istarske i Šibensko – kninske županije i uz folklorni program. Prvog dana bit će organizirana i predavanja o iskustvima istarske županije u razvoju agroturizma te o mogućnostima korištenja županijski, nacionalnih i EU fondova, a drugog dana sajma bit će održana radionica o vinu.

Iz kategorije: Vijesti