Datum objave: 27. Travanj 2014

Pronađen 19-godišnji Miljevčanina za kojeg se tvrdilo da je nestao na Susretu katoličke mladeži

Diana Ferić
Diana Ferić

Pronađen je 19 –godišnji Marko Lovrić s Miljevaca za kojeg se tvrdilo da je nestao na  Susretu katoličke mladeži sinoć je Dubrovniku..

Da je pronađen potvrdila je glasnogovornica PU dubrovačko neretvanske Marija Gjenero rekavši kako je Mario, na dojavu građana, pronađen u Šipčinama. Mladić je dobro i nalazi se na policiji koja je o svemu obavijestila njegove roditelje. Detalji nestanka još nisu poznati.

Vjeroučiteljica Veronika Kosor potvrdila je da je 19-godišnji Mario Lovrić pronađen živ i zdrav u jednom dubrovačkom restoranu gdje je prespavao.

Podsjetimo, tijekom Susreta katoličke mladeži u Dubrovniku u subotu, smatrao se nestalim 19-godišnji Mario Lovrić s Miljevaca kod Drniša.

Vjeroučiteljica Veronika Kosor prijavila je nestanak policiji u subotu oko 20.30, a policija je roditelje o nestanku obavijestila u jutarnjim satima, javlja DrnišNews.

 

Nestanak je policiji prijavila vjeroučiteljica Veronika Kosor sinoć oko 20,30, a policija je roditelje o nestanku obavijestila u jutarnjim satima..

"Budući da je bilo 50 tisuća mladih u Dubrovniku, on se nama izgubio pod pritiskom mase. Oko fontane na vrh Straduna gdje smo se trebali naći bilo je dvadesetak tisuća ljudi . On je bio sa mnom, a odatle smo trebali pješke krenuti prema luci Gruž gdje je bila sveta misa. Tu je nastao jedan val guranja i on je odguran od nas i nakon toga ga više nismo vidjeli",rekla je za portal DrnišNews vjeroučiteljica Veronika Kosor.

Iz kategorije: Vijesti