Sidebar Menu

Datum objave: 17. Travanj 2014

Počelo uklanjanje štekata postavljenih bez ugovora, prvi uklonjen u 'Public baru'

Nina Medić
Nina Medić

Komunalno redarstvo  Grada Šibenika krenulo je danas s akcijom uklanjanja bespravno postavljenih štekata, a prvi na udaru bio je 'Public bar' na Šubićevcu iz kojeg je jutros uklonjen dio inventara.

Miro Lucić, pročelnik Odjela za komunalne djelatnosti Grada Šibenika, najavio je nastavak ove akcije: „Kako smo već najavili svi koji su ispred kafića postavili štekate bez potpisanog ugovora s Gradom Šibenikom bit će uklonjeni ukoliko vlasnici to ne naprave sami. Bez ugovora trenutno je 10ak štekata u Šibeniku, a od nekoliko vlasnika ugostiteljskih objekata zaprimili smo molbe za produženjem roka te im maksimalno izlazimo u susret. Ipak, ako oni u dogledno vrijeme ne uklone štekate i ne potpišu ugovor, sredinom svibnja ponovno krećemo u akciju uklanjanja tih štekata“, kazao je Lucić.

Kako doznajemo od Lucića, danas je trebao biti uklonjen još jedan štekat u Brodarici, ali je odgođeno zbog problema s vodooprskbnom mrežom.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.
Saznaj više Prihvaćam