Datum objave: 10. Travanj 2014

'Šibenska udruga mladih' 26.travnja organizira 'Sajam udruga'

Nina Medić
Nina Medić

Manifestacija  „BUM! ŠIBENIK (Budućnost udruga mladih Šibenik)“  u organizaciji Šibenske udruge mladih, Š.U.M,  održati će se 25.,26. travnja u Šibeniku, u sklopu koje organiziraju i 'Sajam udruga' s ciljem približavanja rada udruga mladih u Šibeniku, široj javnosti.

'Sajam udruga' je drugi je dio manifestacije „BUM! ŠIBENIK“ koji će se 25.,26. travnja održati u Šibeniku. Prvi dio manifestacije biti će konferencija u Gradskoj knjižnici Juraj Šižgorić na kojoj će predstavnici udruga mladih iz Šibenika pričati o problemima i potrebama s kojima se suočavaju mladi u Šibeniku. Konferencija počinje 25. travnja u 10 sati.

Sajam će se održati dan kasnije, 26.travnja, na rivi, ispred Azimuta, s početkom u 9 sati. Kroz izlaganje vlastitih promotivnih materijala te izravnu interakciju s korisnicima ili zainteresiranim građanima predstavnici udruga omogućiti će povećanje vidljivosti u široj javnosti te ostvariti direktnu komunikaciju o svojem radu.

Budući da mnoge udruge nemaju prostor za rad ili je sam prostor neadekvatan za prihvat većeg broja zainteresiranih korisnika, ovim se putem naglašava važnost izlaska mladih u javnost te promocija vlastitog rada, poručuju Š.U.M-ovci.

Svoje sudjelovanje možete potvrditi na mail adresu udruge: Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. ili telefonski na 098 9 555 029; 095 8091 925

Više možete doznati na: http://www.sibenskaudrugamladih.hr/?tip=clanak&id=11&title=poziv-za-sudjelovanje-na-sajmu-udruga#sthash.lpJXP3RR.dpuf

Iz kategorije: Vijesti