Datum objave: 02. Travanj 2014

Dugovanje kumovalo jučerašnjem incidentu ispred splitske bolnice

Nina Medić
Nina Medić

Uzrok jučerašnjem incidentu ispred splitske bolnice Firule kada je 31-godišnji Šibenčanin pucao na 31-godišnjeg muškarca  najvjerojatnije je bilo dugovanje, doznaje Slobodna Dalmacije.

Šibenčanin T.V., jučer je u Splitu iz pištolja marke beretta puca u potkoljenicu svog poznanika S.D. (31) iz Glavine Donje u utorak ispred Hitne pomoći KBC Split.

„Vjerojatno je bio iziritiran objašnjenjem S.D. -a zašto mu on taj dug ne vraća i nakon objašnjenja koja ga nisu zadovoljila je zapucao. Ne bi njega spasio taj novac jer otac pucača ima u Šibeniku mjenjačnicu i sasvim solidno žive." Rekli su za Slobodnu Dalmaciju poznanici obojice muškaraca,ali nitko od njih pouzdano ne zna da li je ovo bio jedini motiv.

Ozlijeđeni je operiran i izvan životne opasnosti je,a osoba koja je pucala nalazi se na Odjelu psihijatrije i pod policijskim nadzorom je.

Izvještaj Policijeke uprave Šibensko-kninske dan nakon incidenta glasi: Jučer oko 12.00 sati, u Splitu, u Spinčićevoj ulici, u krugu bolnice, osobno vozilo BMW X1, udarilo je u sanitetsko vozilo. 31-godišnjaku je pružena liječnička pomoć i utvrđena teška tjelesna ozljeda u vidu prostrijelne rane, te je zadržan na bolničkom liječenju. Jedna osoba koja se dovodi u vezu sa događajem zadržana je u bolnici radi pružanja liječničke pomoći te je pod nadzorom policijskih službenika. Na mjestu događaja je obavljen očevid i u tijeku je kriminalističko istraživanje“, prenosi Slobodna.

Kada se pucnjava dogodila u utorak novinari su već otišli na teren ispred KBC- a Split a iz PU SD su tek nakon što su novinari sami doznali za događaj i otišli na njega poslali sms poruku sa šturim sadržajem. Portali su već naveliko pisali o pucnjavi a poruka je iz PU tek stigla, doznaje Slobodna. Dan nakon pucnjave na tiskovnu konferenciju nije došla voditeljica Odjela Antonela Lolić kako ozbiljnost događaja nalaže, nego jedna od službenica sa ovim priopćenjem u rukama kojeg citiramo na početku teksta i u kojem nema ništa što nije bilo jučer.

Iz kategorije: Vijesti