Datum objave: 25. Ožujak 2014

Anton Dobra upravljat će poslovnim prostorom na plaži Banj

Nina Medić
Nina Medić

Obrt za usluge Goodman, vlasnika Antona Dobre  upravljat će poslovnim prostorom na gradskoj plaži Banj, a njegova ponuda je ujedno i jedina zaprimljena na ponovljenom natječaju Grada Šibenika za plažni objekt koji zauzima površinu od 400 metara četvornih. Dobra je ponudio iznos za mjesečnu zakupninu od 17,260 kn uvećano za iznos PDV-a, a u ponudi navodi i da će objekt raditi tijekom cijele godine uz održavanje kulturnih, sportskih i drugim manifestacija. U ljetnom periodu planira bogatu turističku ponudu, te s obzirom na veličinu objekta i predviđeni obujam posla, i zapošljavanje 30ak ljudi.

Objekt ima prizemlje i kat s terasom, te galeriju od tridesetak metara četvornih. Namjena prostora je caffe bar, snack bar ili fast food, s mogućnošću otvaranja noćnog kluba.

 „Vjerujemo da će novi zakupoprimac manirom dobrog gospodara brinuti o ŠRC Banj te mu dati dodanu vrijednost. Uostalom, to će mu biti i obveza po ugovoru“, rekao je Danijel Mileta, zamjenik gradonačelnika.

Prema ponovljenom natječaju za ŠRC Banj Grad Šibenik će okončati radove na objektu, dok se zakupnik  obvezuje održavati javnu površinu i podmirivati režijske troškove sanitarnog čvora i vode na tuševima.

Iz kategorije: Vijesti