Datum objave: 21. Ožujak 2014

Premijer Josipović jučer nasmijao Splićane, danas stiže u Šibenik

Diana Ferić
Diana Ferić

Nakon što je jučer na Pričiginu vicem o Karamarku i papi nasmijao Splićane predsjednik RH Ivo Josipović danas dolazi u Šibenik. U 10.30 sastat će se s čelnim ljudima Grada Šibenika i Šibensko – kninske županije, a nakon toga će, u društvu predstavnika Društva za očuvanje povijesne baštine „Juraj Dalmatinac“ obići tvrđavu Barone koja će biti uređena i na njoj osmišljena turistička ponuda prema projektu tog društva koji će financirati EU.
Predsjednik Josipović će se družiti i s građanima na kavi u caffeu Giro Espresso.

Inače, Predsjednik RH Ivo Josipović obilježio je Svjetski dan pripovijedanja jučer posjetom Amfiteatru Doma mladih u Splitu, gdje je na splitskom Festivalu pričanja priča, osmom po redu Pričiginu, na temu 'Naše muke' slušao priče 'utorkaša', a inspiriran valjda temom te večeri festivala, brojnu je publiku osvojio pričanjem vica o papi i predsjedniku HDZ-a Tomislavu Karamarku.
Predsjednik Ivo Josipović očito se vrlo dobro snašao u društvu ponajboljih hrvatskih pisaca i pripovjedača, o čemu je svjedočila odlična reakcija na njegov vic. Prema pisanju Dalmacijanews.com, za kraj večeri na Pričiginu Ivo Josipović je ispričao vic o policajcu koji je zaustavio papu dok je jurio hrvatskim cestama.

'Ministre Karamarko, sam Bog je u autu! Pa tko bi drugi imao papu za vozača', ispričao je Josipović, prenosimo s tportala.

Iz kategorije: Vijesti