Datum objave: 12. Ožujak 2014

"Nitko nema monopol na snimanje verzije spota pjesme 'Happy' "

Nina Medić
Nina Medić

„Neka se u Šibeniku snimi i 10 verzija spotova za pjesmu Happy, bit će to dobra promocija za naš grad“, poručila je na današnjoj press konferenciji Marinka Vranić, voditeljica poznate manifestacije i udruge "Zlatni mikrofon" koja skupa s Petrom Ivanom Kaponja i Ninom Šolićem snima svoj verziju popularnog spota u Šibeniku.

Navedeni trojac održao je danas press konferenciju za novinare jer su se kako kažu, našli prozvanima da kradu ideju Heartbeat Production,  Šibenik medie d.o.o. i Kocke d.o.o s kojima su ispočetka surađivali na projektu. Međutim, prema riječima Marinke Vranić , Heartbeat produkcija je zbog financijskih problema otkazala snimanje. „Nakon njihovog otkazivanja, mi smo odlučili nastaviti s projektom, ja sam imala ideju i odlučilo smo je provesti u djelo“, rekla je Vranić.

Nažalost, konferencija nije prošla u 'Happy' tonu već ju je obilježila svađa predstavnika jednog šibenskog internet portala koji na spotu surađuje s Šibenik mediom i Kockom te promovira njihovu verziju. „Nitko nema monopol na snimanje ovog spota i zato se osjećamo prozvanima kada se kaže da smo mi nekome ukrali ideju“, zaključio je trojac na jutrošnjoj konferenciji.

Marinka Vranić, Petra Ivana Kaponja i Nino Šolić, već su snimili svoju verziju spota 'Happy', te će montaža biti gotova do petka. 

Iz kategorije: Vijesti