Datum objave: 12. Ožujak 2014

Uređuje se ulica fra Stjepana Zlatovića

Nina Medić
Nina Medić

Danas su započeli radovi u ulici fra Stjepana Zlatovića, koji će u prvoj fazi obuhvatiti uklanjanje postojećih stupića i izgradnju trotoara. Radovi u ulici će trajati oko mjesec dana te će tijekom tog perioda promet biti organiziran jednosmjerno i to na način da će biti zatvoren ulaz u Ulicu fra Stjepana Zlatovića iz smjera Vladimira Nazora. Građani se mole da poštuju privremenu regulaciju prometa kao i da imaju razumijevanja za moguće kratkotrajne zastoje u prometu u tom dijelu grada.

 „Na našem prvom hodajućem kolegiju zaključili smo kako treba napraviti nekoliko intervencija u Ulici fra Stjepana Zlatovića. Odmah smo uklonili ograđeno parkiralište i otvorili ga za sve sudionike u prometu, a sada uređujemo trotoar. Nakon ove faze slijedi i tzv. presvlačenje asfaltom s obzirom da je postojeći neprimjeren za ulicu u samom središtu grada.“, Željko Burić, gradonačelnik Šibenika.

Vrijednost radova iznosi oko 144. 000 kuna s PDV-om,  a radove izvodi tvrtka Čigra – Kop d.o.o.  Stručni nadzor je Damir Alfier dipl.ing.građ. iz Klamfa d.o.o.

Iz kategorije: Vijesti