Datum objave: 03. Ožujak 2014

Nakon spaljivanja Krnje zabava pod maskama nastavlja se u Docu

Nina Medić
Nina Medić

Dolački ugostitelji još jednom su udružili snage i organizirali veliki maskenbal kojim se nastavlja 'Đir po Docu' i to sutra nakon spaljivanja Krnje. Već oko 15.30 sati, Dolačani će vas spremno čekati. Konobari pod maskama, interijeri ukrašeni u pokladnom štihu, a što je najvažnije – svaki kafić nudi drugačiju vrstu glazbe pa će svatko pronaći nešto po svom guštu, a bit će i bogatih nagrada za najoriginalnije maske.

„Na pokladni utorak neće se u Šibeniku zabavljati samo djeca, već i nešto stariji Šibenčani koji vole dobru glazbu, ali i barem na jedan dan žele biti netko drugi. Dragi Šibenčani, pozivamo vas na veliki maskenbal u Docu koji počinje čim zapalimo Krnju“, pozivaju organizatori.

U caffe baru Skipper maškarani gosti zabavljat će se uz zadarski Botza sound system i šibenski Bass Matters Crew. Ples pod maskama pod nazivom 'Possitive vibrations – masked iration' počinje čim jadni Krnjo skonča, a na kraju večeri bit će izabrana i bogato nagrađena najbolja maska.

U susjednom caffe baru Domino, nastupa DJ iznenađenja, koji će puštati glazbu iz 80-ih godina. Povratak u prošlost dodatno će začiniti prigodni kostimi konobara, ali i gostiju.

Point bar nudi gostima dnevni i večernji program uz zabavnu domaću i stranu glazbu koju će puštati DJ. Konobari će vas iznenaditi svojim ludim kostimima, a DJ je spreman ispuniti vam gotovo svaku želju, posebno ako ga zadivite vašom maskom.

U caffe baru Domald sprema se maskenbal uz DJ Vladu, koji će puštati razne rock 'n' roll i pop uspješnice.

Na koncu, navečer je u klubu Azimut organiziran tematski maskenbal - oživite svoje omiljene likove iz crtića ili se pretvorite u superjunaka. Za dobru atmosferu zaduženi su Parat Skelevibes & Debeli Šef koji već neko vrijeme prebiru po kolekciji kako bi odabrali one prave ploče. Za uređenje kluba u stilu crtića i s motivima iz filmova o superjunacima, zaslužne su cure iz Peronospora Studija.

Ulaz je u sve lokale besplatan. 

 

FOTO: šibenik.hr

Iz kategorije: Vijesti