Datum objave: 01. Ožujak 2014

Plesni ansambl 'Sjene' na međunarodnom plesnom festivalu 'Plesokaz' u Požegi

Nina Medić
Nina Medić

Plesni ansambl  Sjene  iz Šibenika sedmu godinu za redom sudjeluje na međunarodnom plesnom festivalu "Plesokaz"  koji se održava ovaj vikend (2. i 3. ožujka) u Požegi u organizaciji plesne radionice Ilijane Lončar.

Velika je to plesna manifestacija koja će za vikend okupiti preko 250 plesača iz 31 plesnog ansambla iz Hrvatske i inozemstva. Festival je podijeljen na dvije tematske večeri točnije ; u subotu se održava večer suvremenog plesa i klasičnog baleta, a u nedjelju 2.ožujka  večer show dance-a hip-hopa,break i step plesa.

Sjene će nastupiti u drugoj tematskoj večeri pod kategorijom show dance- musical, sa koreografijom 'Ljubomora' iz posljednje plesne predstave ovog ansambla "Zlo Varivo" u koreografiji Zorane Mihelčić, a u izvedbi Mirne Mihelčić i Tee Junaković. Mirna Mihelčić ujedno će i otpjevati song iz istoimenog mjuzikla, za kojeg  je glazbu napisala Sanja Vrančić.

Sjene su u završnim  pripremama za izvedbu novog projekta na pozornici HNK Šibenik,  cjelovečernje plesne predstave "Four Seasons" , u  koreografiji Stošije Zrinski. Predstava će se premijerno izvesti 29. travnja u znak obilježavanja  Međunarodnog dana plesa.

Iz kategorije: Vijesti