Datum objave: 26. Veljača 2014

NP Krka raspisuje natječaj za dizajn maskote koja će ih predstavljati

Nina Medić
Nina Medić

Javna ustanova „Nacionalni park Krka“ raspisala je natječaj za dizajn maskote koja će predstavljati taj nacionalni park te se može primijeniti na različita sredstva komunikacije u dvjema i trima dimenzijama.

Naglasak kod osmišljavanja maskote treba biti stavljen na prirodnu, povijesnu i kulturnu baštinu područja oko rijeke Krke. Tri najbolja prijedloga za izgled maskote koja će izabrati ocjenjivački sud, biti će novčano nagrađena: prvi s 12 tisuća kuna, drugi s 5, a teći s 3 tisuće kuna Rezultati natječaja bit će objavljeni 08. travnja 2014.

Na natječaj se mogu prijaviti sve fizičke i pravne osobe koje žele ponuditi ideju i izvedbu maskote. Sudjelovati mogu pojedinci ili grupa autora s jednim idejnim rješenjem primjenjivim u 3D tehnici. Prijedloge je potrebno dostaviti u tiskanom obliku na A3 formatu, s kratkim objašnjenjem u čemu je posebnost te maskote i po čemu upravo ona može predstavljati NP „Krka”.

Opis prijedloga sa skicom i osobnim podacima (ime i prezime, adresa i telefonski broj – unutar omotnice) treba poslati do srijede, 26. ožujka 2014. do 12 sati. Idejna rješenja šalju se u zatvorenoj omotnici s naznakom Natječaj za dizajn maskote NP „Krka”. Prijedlozi koji budu zaprimljeni poslije toga roka neće se razmatrati.

Iz kategorije: Vijesti