Datum objave: 24. Veljača 2014

Uhvaćen 60 - godišni vozač iz Rupa koji je usmrti staricu kod Lugovića

Diana Ferić
Diana Ferić

Policija je utvrdila identitet vozača koji je jutros oko 4.30 sati usmrti 83 – godišnju pješakinju iz Boraje na cesti kod zaseoka Lugovići u Bilicama i pobjegao sa mjesta nesreće. Nakon kriminalističke obrade predat će ga u pritvorsku jedinicu.

Očevidom na mjestu prometne nesreće, kojim je rukovodila zamjenica Županijskog državnog odvjetnika, uz sudskog vještaka za promet i policijske službenika, utvrđeno je da je 60-godišnji vozač iz Rupa, upravljajući osobnim automobilom Citroen Berlingo, šibenskih registracijskih oznaka, krećući se iz smjera Tromilje, dolaskom u naseljeno mjesto Bilice, zaseok Lugovići, po zasad neutvrđenim okolnostima vozilom naletio na 83-godišnju pješakinju koja se kretala iz suprotnog smjera. Nakon nesreće 60-godišnji vozač je s vozilom napustio mjesto događaja“, priopćila je policija.

 

Pješakinja ne na mjestu poginula jutros u prometnoj nesreći koja se dogodila kod zaseoka Lugovići u  Bilicama, priopćila je policija. Kako neslužbeno doznajemo vozač koje ju je usmrtio je pobjegao. Očevid je u toku, a promet je do 8.30 sati  zaustavljen i preusmjeravao se u oba smjera.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3