Datum objave: 21. Veljača 2014

HZZ u ožujku organizira Sajam poslova u Dalmare centru

Nina Medić
Nina Medić

Hrvatski zavod za zapošljavanje područni ured Šibenik sedmu godinu za redom organizira Sajam poslova u suradnji sa partnerima na tržištu rada Šibensko – kninske županije, u četvrtak, 06. ožujka 2014. s početkom u 10,30 sati, Dalmare centar (Cinestar).

Kroz Sajam poslova  HZZ za cilj ima omogućiti direktan kontakt poslodavaca s onima koji traže posao  -  nezaposlenim osobama, ali i svim ostalima koji se nalaze na tržištu rada. U direktnom kontaktu nezaposlene osobe, ostali koji traže posao, ali i oni koji  su u sustavu obrazovanja moći će se na jednom mjestu upoznati s potrebama na tržištu rada, zahtjevima poslova i zahtjevima koji poslodavci traže od budućih radnika na tržištu rada Šibensko – kninske županije.

Sajam poslova 2014. Područni ured Šibenik organizira uz podršku partnera kao što su lokalna samouprava – ŠKŽ, svi gradovi i općine ŠKŽ, Obrtnička komora ŠKŽ, Hrvatska gospodarska komora ŽK Šibenik, JU Razvojna agencija Šibensko – kninske županije, HUP ŠKŽ, veleučilišta, ustanove za obrazovanje odraslih i drugi.

U proljetnom dijelu održati će se još šest sajmova u šest gradova, koji počinju 5. ožujka u Rijeci i završavaju 27. ožujka u Krapini.

Iz kategorije: Vijesti