Sidebar Menu

Datum objave: 20. Veljača 2014

Za uređenje šibenske menze ministar Jovanović odobrio milijun kuna

Nina Medić
Nina Medić

Željko Jovanović, ministar znanosti, obrazovanja i sporta, odobrio je isplatu sredstava u iznosu od milijun kuna za financiranje uređenja menze na Baldekinu za potrebe Studentskog centra u Šibeniku.

Restoran studentske prehrane biti će uređen u prostoru veličine 146 metara kvadratnih na adresi Trg Andrije Hebranga 24 na Baldekinu. Prostor je Agencija za upravljanje državnom imovinom već prije dodijelila Ministarstvu znanosti, obrazovanja i sporta za potrebe Studentskog centra Šibenik. Ukupna vrijednost radova procijenjena je na oko 1.840.000 kuna. MZOS će odlukom ministra Jovanovića tako osigurati milijun, a ostatak Veleučilište u Šibeniku, dok će Studentski centar financirati izradu dokumentacije i nabavljanje dozvola.

Dokumentacije za cjelokupni projekt šibenske menze biti će gotova do travnja nakon čega će se birati najpovoljniji izvođač radova. Studenti šibenskog Veleučilišta tako bi trebali dobiti svoju menzu do jeseni.

Iz kategorije: Vijesti

logo footer 1
Trg Andrije Hebranga 11a, 22 000 Šibenik

logo footer 2
logo footer 3

Koristimo kolačiće kako bi Vam pružili bolje korisničko iskustvo. U skladu s novim smjernicama privatnosti, moramo Vas upitati za pristanak prilikom korištenja kolačića.