Datum objave: 20. Veljača 2014

SDP: Ante Gašperov Čaće je skinuo masku i pokazao dvoličnost

Diana Ferić
Diana Ferić

 Vijećnik Ante Gašperov Čaće  je, po mišljenju vijećnika SDP -a  je kriv zbog toga što na današnjoj sjednici Gradskog vijeća nije prošao njihov i HNS -ov prijedlog za smanjenje komunalne naknade.

"Karneval još nije počeo, ali jedna maska je pala. Nezavisni vijećnik Ante Gašperov Čaće  je pokazao svoju dvoličnost. Najprije je glasao za to da se Prijedlog uvrsti u dnevni red, a onda za njega nije glasao. Potvrdio je da mu je on sam jedino bitan i da je iznevjerio obećanje dano u predizbornoj kampanji da će se boriti za malog čovjeka jer je Odluka  koja ostaje na snazi upravo udar na standard tog malog čovjeka. Na kraju je mene uzeo  kao uzrok da opravda svoju dvoličnost", kazao je Joško Šupe,predsjednik Kluba vijećnika SDP -a na konferenciji za novinare koju su održali nakon sjednice Gradskog vijeća.

SDP - ovci tvrde kako  nisu niti vjerovali da će Prijedlog biti uvršten na dnevni red te da su se  ugodni iznenadili kada su vidjeli da su dobili većinu, da bi onda Čaće "promijenio ploču". No da je Čaće i  glasao rezultat bi bio neriješen jer je u međuvremenu sa sjednice otišao dr. Ivo Blaće koji je također bio za taj prijedlog. 

Iz kategorije: Vijesti