Datum objave: 13. Veljača 2014

Gdje i kako provesti Valentinovo u Šibeniku?

Nina Medić
Nina Medić

Sutra je Valentinovo, Dan zaljubljenih, a ako se s vašom boljom polovicom još niste dogovorili gdje ga provesti, donosimo vam pregled koji će vam možda pomoći u odabiru. Oni koji svoju drugu polovicu još traže neka ne očajavaju već se odvaže baš sutra izaći van jer tko zna, možda je vas on ili ona tamo negdje čeka.

U sklopu manifestacije "Dani turske kulture u Šibenike" za Valentinovo nam iz Istanbula u Azimut dolazi DJ Selekta Firuzaga, koji će nam pokazati koliko je turska glazba utjecala na pop zvuk današnjice. Očekuje vas mix raznih glazbenih žanrova, a na šanku ćete imati priliku probati turke slatkiše i rakije. „Sretno zaljubljenje očekuje jedno sasvim drugačije Valentinovo, a sve vas koji još tražite srodnu dužu prilika da vam se desi ljubavna scena iz turskih sapunica“, poručuju iz Azimuta.

Pravu romantičnu poslasticu na Dan zaljubljenih pripremili su i dolački ugostitelji duž najstarijeg i najšarmantnijeg dijela Šibenika. Upriličit će romantičnu atmosferu uz nastupe bendova uživo i čitavu lepezu glazbenih žanrova, a pripremili su i posebne nagrade, gratis pića i popuste za parove.

U caffe baru Skipper na repertoaru je reggae večer, za što će biti zaduženi dečki iz šibenskog Bass Matters Crewa. U opuštenoj, chill atmosferi, svaki će zaljubljeni par dobiti i 20 posto popust na sva pića.

Prošećete li do bara Domino, tamo ćete čuti najljepše rock i ljubavne balade svih vremena, u izvedbi odličnog šibenskog cover banda 'Kost i koža', a ljubavni će parovi i ovdje dobiti 20 posto popusta na sva pića.

U susjednom Point baru, posjetitelji će Valentinovo provesti uz grupu Volare, koja slovi za 'splitsku ABBA-u', što dovoljno govori o njihovom stilu i kvaliteti nastupa. Usto, svaka će ženska gošća uz svako naručeno piće dobiti i gratis rakiju.

Odlučite li Dan zaljubljenih provesti u caffe baru Domald, tamo vas očekuje već prokušani šibenski trio u sastavu Toni, Vojo i Sina, koji će ljubavnim baladama te jazz i soul pjesmama uljepšati Valentinovo.

U svim barovima romantična večer počinje u 21, a završava u 2 sata, a ulaz je svugdje besplatan. Za kraj istaknimo i ljubavni program u klubu Azimut, koji je otvoren do 4 sata, a ulaz je također besplatan.

Odmorište Krka za zaljubljene organizira zabavu uz glazbu Tamburaškog  sastava 'Castrum', vrijedni kuhari pripremit će mesni i riblji meni, a čeka vas i piće dobrodošlice,zabava dugo u noć,i pregršt ljubav. Program počinje već u 11.00 sati.

Restoran Atrium u Lozovcu poziva vas da Valentinovo proslavite  uz bogati meni i nastup grupe Dišpet. Cijena karte 135 kn (uključena večera).

Valentinovo uz Show bend Boleo čeka vas u kući dalmatinskom pršuta Roca Velim u Putičanima uz domaću atmosferu i puno dobre spize.

Restoran Torcida u Vrpolju sutra dovodi 'Show legende'. Svi znaju da ljubav ide kroz želudac a uz već legendarni kruh ispod peke, ići će još bolje. Program u Torcide počinje od 20 sati.

Viranda bar u Vodicama poziva vas da nakon dobre spize dođete na čašu dobrog vina koje je na Valentinovo na akciji. VaLentINovo Party uz DJ-a Bake U Viranda baru počinje od 21.30 sati. Još jedan vodički bar Caffe Bar Sedmica također priprema Valentinovo party uz pregršt dobre glazbe.

Na Valentinovo u HNK u Šibeniku koncert će održati Ibrica Jusić. Uz proslavu Dana zaljubljenih ovim koncertom, pod nazivom ''Ibričin vremeplov'', dubrovački kantautor obilježit će i 50 godina umjetničkog rada. Ulaznice možete kupiti po cijeni od 50 kuna.

Iz kategorije: Vijesti