Datum objave: 05. Veljača 2014

Poznati prvi gosti ovogodišnjeg „Croatian Travel Festivla“ u Šibeniku

Nina Medić
Nina Medić

Ovogodišnji treći Croatian Travel Festival - Šibenik održat će se od 15. do 18.svibnja, a predavači koji su već potvrdili svoj dolazak su Boris Veličan, Jasen Boko, Žiha Kalman, Dvina Meler, Maja Klarić, Goran Subašić – Gogo i Hrvoje Jurić. Iz Hrvatskog kluba putnika najavljuju još puno zanimljivih predavača.

Croatian Travel Festival održava se od 2012.godine u organizaciji Hrvatskog kluba putnika te su od tada ne njemu gostovali mnogi prekaljeni hrvatski putnici poput Stipe Božića, Davora Rostuhara, Gorana Milića itd. Kroz nekoliko dana trajanja festivala putnici preuzimaju ulogu predavača, dok posjetitelji kroz uživljavanje u njihove priče nakratko postaju putnici.

Festival je inicirao Nikola Baraka, predsjednik Hrvatskog kluba putnika, kada je sa svojim timom organizirao u Šibeniku putopisnu tribinu koja je bila izvrsno posjećena. Nakon toga Nikola je okupio ekipu putnika u  Hrvatski Klub Putnika koja je po hrvatskoj organizirala tribine, humanitarne izložbe i koncerte, a na kraju je sve objedinjeno u zajednički festival.

FOTO: croatian travel festival, facebook

Iz kategorije: Vijesti