Datum objave: 27. Prosinac 2013

Đir u Docu nastavljaju ovaj vikend Cat Paws, NP Krka, Forca i mnogi drugi!

Diana Ferić
Diana Ferić

Danas započinje veoma sadržajan vikend „Nove u Docu“. Dolački ugostitelji preuzimaju DJ pult između od 13 do 16 sati, a na dobar provod poziva i Vinoplod, koji je za sve posjetitelje od 19 sati pripremio promotivne cijene Babića, Mladoga vina i, novog proizvoda, Pelinkovca. Kupolom će za to vrijeme vladati DJ Vlado, a od 21:30 sati, The Cat Paws.

U subotu je na rasporedu druženje s Nacionalnim parkom Krka kada će za šibenske mališane i njihove roditelje biti organizirana predstava kazališta Virko i  Božićne čarolije, a posjetitelji će imati priliku dobiti na dar i godišnje ulaznice NP Krka, koje vrijede za cijelo područje Parka i podrazumijevaju neograničen broj ulaza tijekom iduće kalendarske godine. Subota poslijepodne rezervirana je za DJ-a Nenu, pa malo bluesa, koji će nam, po prvi put u Šibeniku, dočarati grupa Small House Brown. U 19 sati slijedi projekcija filma o Šibeniku i mladima pod nazivom „Priča o Šibeniku“. Riječ je o projektu udruge UNIDEV-a, koji je stvoren sa željom da predstavi šibensku gradsku jezgru kroz različite aktivnosti mladih.

Sve ljubitelje rekreacije organizatori pozivaju da se pridruže „Maloj Forci“ i utrci Trendi, u organizaciji Društva sportske rekreacije „Sport za sve“ 08 Forca Šibenik, koja počinje u subotu, u 12 sati na šetnici sv. Ante. Okupljanje sudionika utrke počinje u 11 sati, kada će se dijeliti voda i brojevi, a po svom izboru kretanja, svi sudionici utrke krenut će prema staroj Peškariji. Naravno, najbrže sudionike očekuju lijepe nagrade NP Krka, odnosno godišnje ulaznice u Park, osim toga, svi sudionici utrke koji završe utrku i stignu do Peškarije automatski ulaze u nagradu igru „Budi u điru“, te dobivaju mogućnost da osvoje auto Volkswagen up!

U jutarnjim satima, u nedjelju, 29. prosinca, zabava se nastavlja uz Šibenik Percussion Orchestra „Keepers of the rhythm“. Osim toga, šteta bi bilo propustiti jedan od najdugovječnijih šibenskih rock bendova, Čarobnjake, koji se na pozornicu penju u 21:30.

Iz kategorije: Vijesti