Datum objave: 23. Prosinac 2013

Sve spremno za Novu u Docu! Sutra početak programa na peškariji

Diana Ferić
Diana Ferić

Sve je spremno za početak ovogodišnjeg, božićno-novogodišnjeg programa, pod nazivom „Nova u Docu“ koji počinje sutra na peškariji u Docu.  Na lokaciji je postavljena atraktivna pozornica s kupolom u obliku polusfere, a završile su i pripeme za ugostiteljsku ponudu.

Kao što smo već najavili posjetitelji će kod šibenskih ugostitelja imati prilike kušati tradicionalna jela, kao što su arambašići i luganige, klasične riblje specijalitete i neizostavni bakalar. Na Badnjak, između 19 i 23 sata, te na Božić, između 15 i 19 sati, organizatori pozivaj sve građane da posjete žive jaslice ispred crkve Gospe vanka Grada, gdje će svetu obitelj utjeloviti članovi šibenske obitelji Lapić. U ostalim ulogama nastupit će članovi Frama-e Gospe vanka Grada, a naravno, autentičnosti samom događanju pridonijet će i brojne domaće životinje.

Program s božićnim pjesmama sutra 11 sati otvara sastav Street life, a otvorenju će prisustvovati i Željko Burić, gradonačelnik Šibenika. Točno u podne svi članovi šibenskih bendova, koji su nositelji novogodišnjeg programa u Šibeniku, zakazuju druženje s građanima, osobito šibenskim mališanima, za koju su pripremili brojna slatka iznenađenja. Naime, momci će dijeliti čokoladice i sokove, kako i dolikuje ovom blagdanskom duhu darivanja, a zajedno će se kititi i božićno drvce. Navečer se slavi uz atrakciju zvanu Sick Swing Orchestra i gimnazijski disco!

Iz kategorije: Vijesti