Datum objave: 22. Prosinac 2013

Pripreme za doček Nove u Docu u punom zamahu

Diana Ferić
Diana Ferić

Započeli su radovi na pozornici koja će za doček Nove u Docu biti postavljena na peškariji. Pozornica u obliku kupole biti će postavljena do kraja dana, dok će radovi na drugoj, glavnoj pozornici u Docu početi 29. prosinca.

Radovi su danas u punom zamahu, kiti se i uređuje cijela peškarija koja poprima sasvim novo, božićno ruho. Postavljen je i bor, a iz Artim produkcije pozivaju sve građane da se pridruže kićenju bora na Badnjak. Organizatori su pripremili i poslastice za najmlađe koji taj dan dođu u Dolac.

Na peškariji je postavljen i drveni šank na kojem će šibenski ugostitelji posjetiteljima ponuditi tradicionalne specijalitete. „Biti će sve sama domaća spiza. Luganike, šibenske tradicionalne kobasice, arambašići, crni rižot i drugi specijaliteti. Svoj štand imati će i Vinoplod Šibenik koji će ponuditi svoj novi proizvod, pelinkovac po akcijskoj cijeni te svoja vina, Morinje i Babić. Svoje riblje specijalitete ponuditi će Šešula, Giro Espresso tamno pivo, a biti će tu i štand Vino i Ino“, otkrila nam je Suzana Jurin iz Artim produkcije.

Na pozornici na Peškariji nastupit će Bagatini i Kost i koža, dok će na pozornici u Docu vladati ritmovi mladih i perspektivnih mladića koji se zovu The Pulse, šibenskih hip hopera koji vole poslati snažnu poruku, ali povremeno i „pustiti glas“- 022, hipnotizirajuće opojnih L'Kok-ovaca, neponovljivog Dok AnalogX-a, svima poznatih Ti Ritu Piri Pip-ovaca i,  privlačno maglovitih, Fogsellersa.

Program na peškariji počinje na Badnjak, 24. prosinca i traje do Nove Godine.

Iz kategorije: Vijesti