Datum objave: 21. Prosinac 2013

Držimo fige šibenskim vaterpolisticama danas u Zagrebu

Diana Ferić
Diana Ferić

Ekipa šibenskog ženskog vaterpolskog kluba Viktorija bori se danas u Zagrebu s vaterpolisticama Mladosti za ulazak u finale Final Four –a no uspjeh je već to šo su došle do te razine natjecanja pa dodatnu zaslužuju da im se drže fige. Ženski vaterpolski klub okuplja djevojke od 15 do dvadesetak godina, najstarija među njima Antonija Živković već je majka dvoje djece i dalje je nositeljica igre, kako nam je kazao trener Mario Čaleta. U tom se simpatičnom i vrijednom klubu posebno ponose s tim da im se nedavno priključio čuveni šibenski vaterpolski trener Danko Jerković – Doktor .
Ulazak u polufinale prvi je veći uspjeh šibenskih vaterpolistica nakon 2009. Godine kad su igrale finale u Dubrovniku. „ U međuvremenu stasala je nova kvalitetna ekipa cura, jedna ponovno uspješna generacija s puno, puno, entuzijazma., kazao nam je trener Čaleta.
Posebnu zahvalnost duguju svojim stalnim sponzorima zahvaljujući kojima uspijevaju trenirati i natjecati se – Županiji, Gradu Šibeniku, Jadranskoj banci, NP Krki te NCP grupi, Vodovodu i odvodnji i drniškom Kalunu.

Iz kategorije: Vijesti