Datum objave: 06. Prosinac 2013

Sveti Nikola u pohodu šibenskim ulicama

Diana Ferić
Diana Ferić

Sveti Nikola obišao je danas šibenske ulice i poklonima razveselio mnoge male, ali i one malo veće Šibenčane. Najveći blagdanski šušur vladao je ispred šibenskog kazališta  gdje su se prodavali kolačići, dijelili pokloni i šibe.

Prometno-tehnička škola Šibenik organizirala je i humanitarnu akciju „Par kolača, jedna šiba“, kojom su prodajom kolačića na štandu ispred kazališta skupljali novac za svoje školske kolege koji sebi ne mogu platiti ekskurziju. Osim prometno-tehničke škole svoj štand ispred kazališta imao je i Forum žena SDP-a čije su članice dijelile ukrašene šibe, a građani su mogli donirati i prilog namijenjen  udruzi Izvor ljubavi, koja skuplja sredstva za kupnju interaktivne ploče za djecu.

Kartama za Cinestar, Mc'Donalds poklon kuponima, poklon kuponima za Nike, ulaznicama za NP Krka, te brojnim kuponima za razna pića i pizze u ugostiteljskim objektima u staroj gradskoj jezgri  građane su jutros obradovali i organizatori „Nove u Docu“ koji su poklone dijelili ispred katedrale.

Povodom današnjeg blagdana Dječji odjel šibenske bolnice darovima su obradovali Željko Burić, gradonačelnik Šibenika i nogometaši HNK Šibenik.

Iz kategorije: Vijesti