Datum objave: 04. Prosinac 2013

Predavanje prof. Ane Bučević o privlačenju sreće, zdravlja, novca...

Diana Ferić
Diana Ferić

”Ako se u Vašem životu ne događaju čuda, negdje griješite” jedna je od teza prof. Ane Bučević, motivacijske govornice i autorice knjige ”Safari duha” koja će u srijedu, 11. Prosinca održati u Šibeniku predavanje pod nazivom ”Kako djeluje zakon privlačenja”

”Znamo li tko smo zapravo mi? I što je život? Kad se podsjetimo jednog Zakona o kojem su nas zaboravili učiti u školi, sve poprima posve drugi smisao. To je Zakon privlačenja. Koji je tu i djeluje - uvijek. Samo je pitanje jesmo li toga svjesni ili ne?Svi smo mi kreatori vlastitih života i kreiramo život, samo netko to radi svjesno, a netko nesvjesno. Postoje alati i metode uz čiju primjenu život poprima posve drugi smisao i u našem se životu počinju događati čuda! A ona su osnova života! Ako se u vašem životu ne događaju čuda, negdje griješite…Možete privući novac, zdravlje, ljubav, obilje i sreću… Možete biti i imati sve što poželite, jer došli ste na ovaj svijet iskusiti tko ste zaista - kreatori vlastitih stvarnosti…”, tvrdi prof. Bučević.

Predavanje će biti održanu u caffe baru Krešimir od od 17:30 do 19:30 sati, u Caffe baru,a cijena je 90 kuna. Neke od tema predavanja su: kako djeluje zakon privlačenja, zašto smo bolesni i kako se iscijeliti, kako u svoj život privući sve što želite, što je strah i kako ga se riješiti, kako mijenjati svoje misli te moć emocija.
 

Iz kategorije: Vijesti