Datum objave: 03. Prosinac 2013

Zabavite se u subotu na Rotary plesu i podržite humanitarnu akciju

Diana Ferić
Diana Ferić

Novu humanitarnu akciju, ovog puta za prikupljanje novca za nabavu dijagnostičnog ultrazvučnog aparata za novi Dom zdravlja u Primoštenu, organizirao je Rotary club iz Šibenika. U tu svrhu bit će uplaćen novac od humanitarnog, tradicionalnog Rotary plesa koji će se održati u subotu, 7. prosinca u hotelu Imperijal u Vodicama:“ Želimo svojim djelovanjem pokriti cijelo šibensko područje pa smo ovog puta odlučili pomoći Primoštencima. Oni su nam sami kazali da im je najpotrebniji taj ultrazvučni aparat i zbog toga ove godine na plesu za njega prikupljamo novac.“, kazao nam je Tonči Lučev, predsjednik šibenskog Rotary cluba.

Ulaznice za ples po cijeni od 300 kuna mogu se kupiti na recepciji hotela Jadran ( Šibenik), Imperial ( Vodice), u Uredu turističke zajednice u Primoštenu, te u zgradi općine Primošten,a najveći dio novca od prodaje ulaznice ide upravo za nabavu ultrazvučnog aparata.
Za dobro raspoloženje pobrinut će se Puhački orkestar Primošten pod vodstvom Borisa Plazibata, Adriatic band iz Splita te klapa Mirakul iz Vrpolja. Bit će organizirana i bogata lutrija i prodajna izložba fotografija Foto cluba Šibenik.


Rotarijanci u Šibeniku djeluju desetak godina i poznati su po brojnim humanitarnim akcijama, a jedna od posljednjih i uspješnijih bilo je prikupljanje novca za teško stradalog mladića, Juru Kulazu, žrtvu nasilja Kulazu. Godinama već provode i projekt stipendiranja izvrsnih studenata s području Šibensko – kninske županije pod nazivom „Za šibensku izvrsnost“. Ove su godine stipendije dobila braća Fržop iz Tisnog koji su dobri sportaši i studenti.

FOTO:arhiva

Iz kategorije: Vijesti