Datum objave: 02. Prosinac 2013

Ovogodišnji MOGS nadmašio očekivanja organizatora

Diana Ferić
Diana Ferić

Međunarodni obrtnički i gospodarski sajam MOGS 2013., završen jučer u Šibeniku, kroz tri dana održavanja posjetilo je više od 7000 posjetitelja, a organizatori ističu kako je sve proteklo iznad njihovih očekivanja.

„Više smo nego zadovoljni kako je prošao ovogodišnji sajam. Kada se uzme u obzir loša gospodarska situacija i loše vremenske prilike koje su obilježile ovogodišnji sajam, rezultati su iznad naših očekivanja“, rekao je Joso Smolić, predsjednik udruženja obrtnika Šibenik. „Prema našoj procjeni broj posjetitelja bio je sličan kao lani, između sedam i osam tisuća. Posebno nam je drago da su ove godine posjetitelji imali najmanje primjedbi na neke tehničke detalje na sajmu, kao sanitarni čvor. Prošlih godina dobivali smo dosta primjedbi kako taj dio nije bio najsretnije riješen pa smo ove godine doveli WC autobus s kojim su svi bili oduševljeni, a to je sajmu, uz još neke tehničke preinake, znatno podiglo razinu kvalitete“, ističe Smolić.

Osim samih posjetitelja, MOGS-om su prema riječima Smolića, vrlo zadovoljni i izlagači, koji su i ove godine na kraju sajma ispunili anketu čiji će rezultati nakon analize biti objavljeni javnosti.

Iz kategorije: Vijesti